Διαγωνισμοί

5ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΗΣΗΣ - ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ

 

Ο Μορφωτικός Όμιλος Πετρούπολης προκηρύσσει τον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης-Διηγήματος.

 

Όροι συμμετοχής

1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές και οι μαθήτριες των Ελληνικών σχολείων Δ/θμιας Εκπαίδευσης.

2. Η συμμετοχή λαμβάνει χώρα με ένα μόνο έργο (ποίημα ή διήγημα). Το θέμα είναι ελεύθερο.

Περισσότερα...

17ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΩ INTERNET "ΛΥΣΙΑΣ"

 

Σας ενημερώνουμε ότι τα εκπαιδευτήρια Δούκα διοργανώνουν τον 17ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό μέσω Internet, "ΛΥΣΙΑΣ", ο οποίος απευθύνεται σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας (Δ', Ε' και Στ' Τάξεων Δημοτικού) και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής-συμμετοχής, το χρόνο και τους κανόνες διεξαγωγής, καθώς και τα βραβεία-δώρα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.lysias.gr ή να απευθύνται στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και στο τηλ. 210 6186000 (εσ. 0523).

25ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΠΔΠ) 2012-13

 

Για πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τις ιστοσελίδες www.epy.gr και www.pdp.gr, καθώς και να επικοινωνούν στο τηλ. 210 3301307 και ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

 

Καλούμε τους μαθητές της Γ' τάξης των Γυμνασίων και όλων των τάξεων των Λυκείων να λάβουν μέρος στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ιστορικού Ντοκιμαντέρ με τίτλο "Προσεγγίζουμε κριτικά το παρελθόν". Η συμμετοχή σε αυτόν είναι προαιρετική.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό, τους όρους και τις αιτήσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.neapaideia-glossa.gr.

 

 

 

5ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

 

Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης και η συμμετοχή σε αυτόν είναι προαιρετική.

Τα σχολεία που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.wrohellas.gr

 

18ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ 2013

 

Για να δείτε πληροφορίες για το διαγωνισμό πατήστε εδώ.

3ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ "ΈΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ... ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ"

4ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΗΣΗΣ

 

Σας γνωρίζουμε ότι ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας προκηρύσσει τον 4ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές Γυμνασίων, Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων με ένα έως τρία ποιήματα ο καθένας.

Περισσότερα...

Α' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ "ΚΑΙΤΗΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ"

 

Το Ίδρυμα "Αικατερίνη Λασκαρίδη" προκηρύσσει τον Α' Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Πρωτόλειου Διηγήματος, στη μνήμη της Καίτης Λασκαρίδη.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται στους μαθητές των σχολικών μονάδων Δ/θμιας Εκπ/σης. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι προαιρετική και η συγγραφή του διηγήματος θα γίνει εκτός σχολικού ωραρίου.

Περισσότερα...

Τελευταία Νέα

Αγαπητοί Γονείς

Θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι βάσει της εγκυκλίου Γ2/4696/10-09-2001 του Υπουργείου Παιδείας δεν επιτρέπεται η κατοχή και η χρήση κινητού τηλεφώνου από τους μαθητές στο χώρο του σχολείου, εκτός ειδικών περιπτώσεων οι οποίες θα πρέπει να είναι σε γνώση της Διεύθυνσης. Οποιαδήποτε παρέκκλιση από τα παραπάνω αποτελεί αντικείμενο παιδαγωγικού ελέγχου.

 

Αγαπητοί Γονείς 

Το σχολείο μας στην προσπάθεια για στήριξη παιδιών με προβλήματα ιατροπαιδαγωγικού χαρακτήρα / ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, θεωρεί χρήσιμο να σας ενημερώσει για δημόσια ιδρύματα και υπηρεσίες που παρέχουν σχετική καθοδήγηση και στήριξη.

Για να δείτε τον κατάλογο με τις υπηρεσίες πατήστε εδώ.

 

Επισκέπτες

Έχουμε 19 επισκέπτες συνδεδεμένους
«  Νοέμβριος 2018  »
ΚΔΤΤΠΠΣ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930