Διαγωνισμοί

5ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΗΣΗΣ - ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ

 

Ο Μορφωτικός Όμιλος Πετρούπολης προκηρύσσει τον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης-Διηγήματος.

 

Όροι συμμετοχής

1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές και οι μαθήτριες των Ελληνικών σχολείων Δ/θμιας Εκπαίδευσης.

2. Η συμμετοχή λαμβάνει χώρα με ένα μόνο έργο (ποίημα ή διήγημα). Το θέμα είναι ελεύθερο.

Περισσότερα...

17ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΩ INTERNET "ΛΥΣΙΑΣ"

 

Σας ενημερώνουμε ότι τα εκπαιδευτήρια Δούκα διοργανώνουν τον 17ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό μέσω Internet, "ΛΥΣΙΑΣ", ο οποίος απευθύνεται σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας (Δ', Ε' και Στ' Τάξεων Δημοτικού) και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής-συμμετοχής, το χρόνο και τους κανόνες διεξαγωγής, καθώς και τα βραβεία-δώρα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.lysias.gr ή να απευθύνται στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και στο τηλ. 210 6186000 (εσ. 0523).

25ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΠΔΠ) 2012-13

 

Για πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τις ιστοσελίδες www.epy.gr και www.pdp.gr, καθώς και να επικοινωνούν στο τηλ. 210 3301307 και ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

 

Καλούμε τους μαθητές της Γ' τάξης των Γυμνασίων και όλων των τάξεων των Λυκείων να λάβουν μέρος στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ιστορικού Ντοκιμαντέρ με τίτλο "Προσεγγίζουμε κριτικά το παρελθόν". Η συμμετοχή σε αυτόν είναι προαιρετική.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό, τους όρους και τις αιτήσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.neapaideia-glossa.gr.

 

 

 

5ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

 

Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης και η συμμετοχή σε αυτόν είναι προαιρετική.

Τα σχολεία που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.wrohellas.gr

 

18ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ 2013

 

Για να δείτε πληροφορίες για το διαγωνισμό πατήστε εδώ.

3ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ "ΈΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ... ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ"

4ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΗΣΗΣ

 

Σας γνωρίζουμε ότι ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας προκηρύσσει τον 4ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές Γυμνασίων, Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων με ένα έως τρία ποιήματα ο καθένας.

Περισσότερα...

Α' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ "ΚΑΙΤΗΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ"

 

Το Ίδρυμα "Αικατερίνη Λασκαρίδη" προκηρύσσει τον Α' Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Πρωτόλειου Διηγήματος, στη μνήμη της Καίτης Λασκαρίδη.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται στους μαθητές των σχολικών μονάδων Δ/θμιας Εκπ/σης. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι προαιρετική και η συγγραφή του διηγήματος θα γίνει εκτός σχολικού ωραρίου.

Περισσότερα...

Τελευταία Νέα

Οι γονείς/κηδεμόνες μπορούν να προσέρχονται από την Πέμπτη 15-06-2017 έως και την Παρασκευή 30-06-2017 (ώρες 08:30-14:00), για να παραλάβουν τους ελέγχους τελικής επίδοσης των μαθητών του σχολείου, διδακτικού έτους 2016-2017. Τα αποτελέσματα των παραπεμπόμενων μαθητών έχουν αναρτηθεί στην είσοδο του σχολείου, από 13-06-2017. Για τους μαθητές δε αυτούς, υπάρχει πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας στα μαθήματα που προβλέπεται γραπτή και προφορική επανεξέταση (Α' και Β' ομάδας), αναρτημένο στην είσοδο και την ιστοσελίδα του σχολείου (βλ. επιλογή εξετάσεων Ιουνίου).

Κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών το σχολείο θα είναι ανοικτό κάθε Τετάρτη 08:30-14:00.

 

Αγαπητοί Γονείς

Θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε ότι βάσει της εγκυκλίου Γ2/4696/10-09-2001 του Υπουργείου Παιδείας δεν επιτρέπεται η κατοχή και η χρήση κινητού τηλεφώνου από τους μαθητές στο χώρο του σχολείου, εκτός ειδικών περιπτώσεων οι οποίες θα πρέπει να είναι σε γνώση της Διεύθυνσης. Οποιαδήποτε παρέκκλιση από τα παραπάνω αποτελεί αντικείμενο παιδαγωγικού ελέγχου.

 

Επισκέπτες

Έχουμε 23 επισκέπτες συνδεδεμένους
«  Ιούλιος 2017  »
ΚΔΤΤΠΠΣ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031